paketperfektion!

Idag var en helt perfekt dag att få ett stort paket i brevlådan! Jag är med i ett tredelat swap, vi skickar en present till tre olika personer i januari, februari och mars, och får varsit paket tillbaka, antingen av samma person eller av någon annan. Som Secret Santa, alltså, fast lite mindre paket, och ett i månaden. Perfekt den här tiden på året, särskilt i år, då vi blir totalt insnöade eller infrusna. Mitt paket är på väg till USA (ni får se det när det kommer fram), och jag fick alltså mitt januaripaket idag, också från USA. Och ett sånt fantastiskt paket! Jag kunde inte önska mig något mer perfekt!
 
Alla paket kom inslagna i Alla Hjärtans Dag-papper. Vet ni hur många AHD-presenter jag fått i mitt liv? Inte en enda, tills idag. Dagens AHD-present väger upp alla tidigare års presentbrist, med råge!
 
Sedan jag öppnat alla paket, så hittade jag alla dom här godbitarna - dels konst, målad av avsändaren själv, dels några köpepresenter. Allt spot on!
 
Kommer ni ihåg förmiddagens inlägg, där jag bland annat skriver om att jag saknar min samling miniparfymer? Kolla vad jag fick! En liten parfymflaska! Mycket tjusigare och troligen betydligt äldre än någon av dom jag hade! En barnbok från 50-talet, till min samling gamla böcker, och precis den sortens böcker jag önskar att jag kunde hitta här, men som tydligen bara finns i USA (och England, Kanada och Australien, kanske?). Egentligen borde jag göra en bläddervideo, för den är full med fantastiska illustrationer! En ankfjäder, från en amerikansk anka (hur häftigt är inte det?), och en docka med rörliga armar och tjusig outfit. Väldigt boho, vilket jag gillar, och väldigt precist, vilket ni får se när jag visar paketet jag skickade.
 
En hel ask med te! Tazo brukar ofta vara favoritmärket, när jag kollar på tesamlingar på youtube, och Butterscotch Blondie låter fantastiskt mumsigt! Weronica kommer över imorgon, jag var sugen på kladdkaka, och så ska det nya teet provsmakas!
 
Och så, sist men absolut inte minst - konsten! En större målning, jag önskade feministisk konst, den här med känsla av moder jord och naturgudinna kommer att passa superbra på väggen, den behöver bara en ram! Lite samma tema har orakelkortet, det kommer att känna sig väldigt hemma i min orakelkortlek på temat "goddesses and the sacred feminine". Två ATCs rundar av det hela, ett på wicca-tema (Eremiten är dessutom mitt favorittarotkort, hur hon nu kunde veta det!) och ett Frida Kahlo.
 
Som sagt - ett paket fyllt med perfektion, som kom precis en dag då jag behövde en pick-me-up! Å vad jag är glad!
 

Kommentera här: