målarmåndag - atc's

Jag har några ATCs jag inte har visat, en målarmåndag känns som ett lämpligt tillfälle!
 
Dom här tre har varit färdiga i flera månader, och bara legat. Jag bjuder på dom, trots att jag är allt annat än nöjd - för det mesta är jag helt ok med min konst, ibland är den bara blah, och ibland känns det mera som skräp än som nånting annat. Dom här bråkade jag med länge, och trots att dom blev bättre, så passerade dom tyvärr aldrig skräpgränsen.
 
Dom här funkade bättre, även om dom heller inte är några av mina favoriter. Temat var blåhårig häxa, egentligen skulle jag bara göra två stycken, men det slutade med att det blev tre... Tre som dessutom är väldigt olika varandra, det är kul att verkligen prova på olika saker även om temat är gemensamt! Min favorit av dom är nog den vänstra, vilket är ett bra exempel på att konst kan vara väldigt enkel - det måste inte vara verklighetstroget och detaljrikt (vilket i och för sig min konst sällan är - jag skulle vilja bli bättre på detaljer och bakgrunder!).
 
Jag håller på att måla till ännu ett hemligt swappaket, som jag sagt förut, så är det ett i månaden i januari, februari och mars. Inga stora paket, vilket är bra för mig - små paket är billigare att skicka, och lättare att åstadkomma (jag drabbas av tvärtorka ibland, och kan inte måla på flera månader, några mindre alster går oftast att få till trots lite torka - ibland hjälper dom rentav till att komma över torkan!). Jag målar en liten duk (15x18 cm om jag minns rätt) och fyra ATCs, och jag är faktiskt nästan klar - det är tio dagar tills det ska skickas, så det känns bra att ligga bra till med tid! Ännu bättre känns det, att veta att jag har ett hemligt paket på väg till mig om tio dagar också - det glömmer jag nästan bort ibland, jag brukar vara så upptagen med att få till dom egna paketen! Januaris paket var helt fantastiskt, så jag har höga förhoppningar för februari!
 

Kommentera här: