loppislördag på en torsdag - favoritloppisen stänger

När Suss i måndags sade att hon skulle på Loppis på Gården på tisdagen, så blev jag grön av avund - det är min favoritloppis, det är sista veckan dom har öppet, och allting är halva priset. Jag funderade en stund på hur jag skulle lyckas ta mig dit jag också, och kom fram till att jag hade böcker jag ändå tänkt göra mig av med. Istället för att ge bort dom (som jag tänkt från början), så lade jag upp dom till försäljning, och innan kvällen var slut så hade jag fått ihop bensinpengar och lite shoppingpengar. Hipp hurra! Jag är utan pengar igen, dom gick åt i Östersund i  tisdags, men det är mer bensin i tanken nu, jag har fyllt på en skvätt motorolja, jag köpte mat, jag fick loppisfynda (det gör mig glad, såpass att jag gärna offrar mera praktiska saker för en tur på loppis ibland), och sist men inte minst - jag fick umgås med Suss en massa, och innan jag for hem så hann jag bli bjuden på mat och träffa Vincent också. Helt fantastiskt bra dag, alltså!
 
Jag gick in på Loppis på Gården med några mål i sikte - jag ville hitta några miniatyrer till samlingen, jag ville hitta en ny tekanna och jag ville hitta nya muggar. Jag lyckades med allt det (även om jag med avund såg en tjusig tekanna i en annans korg innan jag hann dit och kolla själv...), men lyckades hitta andra bra saker också - nya kattmatskålar (dom tyckte inte om dom gamla), ett par gardiner som ska sys om till ett nytt överkast, en oanvänd ögonskuggspalett från Kat von D/too faced, några gamla fina böcker, en keramikpudel... Lite av varje, men fint alltihop! Skulle jag ändå komma fram till att jag inte är helt nöjd med allting, så är det ok ändå - i sommar öppnar jag (vad jag gissar är) Sveriges minsta loppis, då mitt utedass kommer att förvandlas till Loppis på dasset. Ni är välkomna att komma och kika då, bara vintern tar slut nån gång - just nu tar jag mig inte ens dit pga snön, och jag måste sätta upp hyllor innan det kan bli loppis på dasset.
 
Eftersom jag hittade såpass mycket, så tog jag fram kameran och filmade en haul-video, det är lättare att kika ordentigt på allting då, och jag slipper skriva ett mastodont-bild-inlägg. Enjoy!
 
 

Kommentera här: