redo för oktober!

I övermorgon är det oktober, sen är det Halloween, och sen är det snart jul! Tiden går fort när man har roligt! Jag har pysslat på en massa i september, målat en del, sytt en del, grejat lite ute på gården, stickat lite, läst mycket. Jag ser fram emot oktober i samma anda!
 
Jag har inte stickat lika många par sockar i år som jag planerat, men jag håller mig fortfarande till temat Harry Potter. Redan i början av året, när jag köpte det här garnet från Moods of Colour, så visste jag att det skulle bli ett par pumpajuicesockar i höst, och när det nu blev september så var det äntligen dags! Garnet är helt perfekt, mönstret är trevligt - det här är rolig stickning, och jag ser fram emot att få se dom färdiga! Jag har ett till par sockar planerade för oktober, ett par gråmönstrade med spindelmotiv. "Follow the spiders, Harry!"
 
Jag har också plockat ihop min oktoberläsning - det blir en månad i den klassiska skräckens tecken! Jag har faktiskt aldrig läst vare sig Frankenstein eller Dracula, och Alice i Zombielandet har legat oläst länge, dom kändes alla tre väldigt lämpliga! Dracula har jag förresten som graphic novel också, jag funderar på att börja med den!
 

Kommentera här: