hogwartsböcker och umbridgetallrikar

Jag fortsätter att göra dekorationer till den kommande julens Harry Potter-gran, dom här har legat i olika stadier av halvfärdiga länge.
 
 
 
Skolböcker och kattallrikar! Skolböckerna är helt enkelt framsidor som jag hittat på pinterest och skrivit ut, sedan har jag limmat dom på kraftigare papper och vikt dom till rätt form. Sedan tog jag ett gäng boksidor, klippte dom i rätt storlek, och limmade fast dom i omslagen. Hängöglorna gjorde jag genom att göra ett hål i ryggens överkant, och sedan sätta fast en smyckesring, den såg jag till att fästa ordentligt när jag limmade fast sidorna. Böckerna går inte att öppna helt och bläddra i, då lossnar sidorna, men dom ger absolut intryck av riktiga små böcker!
 
Tallrikarna gjorde jag av små plasttallrikar som jag köpte på etsy. På dom klistrade jag blomkransar och kattbilder som jag skrivit ut från pinterest, jag tyckte att blommorna var för bleka i färgen, så jag har fyllt i dom med akrylfärg. Katterna likaså fick en liten dutt med färg, i ögon, öron och på nosen. 
 
Sedan är det bara att trä på band, och hänga upp i granen! Eller ja, granen ska inte upp än på några månader, så dom får mellanlanda i min HP-pyntlåda under tiden! Oj vad jag ser fram emot att få upp granen, och att äntligen få se hur den blev!
 

Kommentera här: