harry potter-juligt

Idag är det 99 dagar till julafton, och jag längtar! Nästan mest längtar jag efter att äntligen få se min Harry Potter-gran bli verklighet, jag har hållit på att pyssla ihop dekorationer till den hela året, till och från. Min förebild är granen i videon nedan, det var den som fick mig att inse att en HP-gran var ett absolut måste i mitt liv! Mina dekorationer (hur fina en del av dom än är) är tyvärr inte lika tjusiga som i den granen, där är många köpta i butik - finns ekonomin och finns närheten, så finns det en massa roligt att köpa! Hallmark ger ut nya dekorationer varje år, Warner Brother Studios och Platform 9 3/4 har båda butiker med HP-prylar av alla de slag, och i år har Primark HP-pynt (å vad jag önskar att Primark fanns i Sverige! eller att jag kunde åka till London - drömresan är en HP-fylld vecka i London och därikring!). Etsy har förstås en massa HP-pynt, och Wish har också en massa som absolut fungerar att hänga i granen.
 
Och ja - det finns förstås massor av idéer till DIY också, eller till sånt att skriva ut (på att-göra-listan står bland annat godisförpackningar från Honeydukes, Hogwartsbrev, Platform 9 3/4-skylt, Daily Prophet- och Quibblerframsidor, educational decrees mm...), jag har gjort en massa, och håller på med mer, och har idéer till ännu mer. Tidigare i veckan vann jag ett valfritt mönster från Tiny Owl Knits, och jag valde hennes Care of Magical Creatures 3 (för där fanns bland annat en grävling), och dom valde jag för att dom är som gjorda för att hänga i granen (jag vill förstås ha dom första två mönstersamlingarna också!). Jag har gjort en trollstav, och ska göra några till, jag hittade en stor vit uggla på Dollar Store som jag inte kunde låta bli (jag har två små burar liggande, dom ska också få varsin uggla, bara jag hittar några passande), jag håller på att klippa ut små husvapensköldar som ska bli en girlang, jag kom på att en liten koffert borde gå att göra av ett par tändsticksaskar, jag ska försöka mig på att vika en Howler... Idéer lider jag som sagt inte brist på!
 
Förresten - skulle det finnas någon pysslig själ, som skulle vilja ge sig på Harry Potter-pynt, men som inte känns ha nånstans att ha det hemma, så byter jag gärna till mig dom! Jag målar, stickar, virkar, syr, och allt möjligt annat, vi skulle säkert kunna hitta på något så att båda parter blir nöjda!
 
 

Kommentera här: