födelsedagsförbereder och äkta spåman

Jag har haft så slut på energi ett tag nu, jag har mest läst och tupplurat. Inte helt ovanligt, jag har alltid såna perioder som kommer och går, och med förkylning ovanpå det så blir jag förstås extra trött. Imorgon ska jag försöka jobba lite, planen var att göra det idag, men jag vaknade och hostade en massa, så jag blev hemma en dag till. Den dagen försöker jag utnyttja på bästa sätt - jag har bakat till födelsedagen, och innan dagen är slut så tänkte jag dammsuga också. Vem vet, rätt vad det är så dyker det upp någon! 
 
För ja - imorgon fyller jag år, 43 jordsnurr, och ja - torsdag är inte en praktisk dag att fylla år, jag vet. Men för den som vill komma förbi, imorgon, på fredag, i helgen, eller när det nu funkar, så finns det fikabröd, och det finns te och det finns snabbkaffe. I helgen är jag hemma, då är det bara att dyka upp, på torsdag/fredag kan det vara bra att höra av sig innan!
 
Och jag vet inte om jag kan säga "apropå födelsedagar", men det dök upp en fantastisk överraskning i brevlådan idag, och jag väljer att se den som en present - från universum om inte från avsändaren. Jag har sagt det förut, min favorittarotlek är Äkta spåman tarot, och hennes orakelkortlek står på önskelistan.
 
  
 
Eller ja, den stod på önskelistan - nu står den i min tarothylla! En fantastisk överraskning i brevlådan, direkt från skaparen Linda Spåman. Någon tycker uppenbarligen att jag har varit snäll i år! Tomten har ju inget med födelsedagar att göra, jag vet inte vem som håller koll på sånt. Födelsedagsfén kanske? Hur som helst, av vilken anledning det än är, jag blev otroligt glad! Och när jag väl öppnat plasten (som var full med extra festligt glitter!), så blev jag ännu gladare - Lindas orakelkortlek är precis allt vad jag hoppades och lite till! Några tarot-/orakelkortlekar känns långt ner i magen, och det här är en av dom!
 
Förresten, ni vet min syn på universum, att är vi bara öppen för det så får vi vad vi ber om. Jag köpte Äkta Spåman tarot för ett par år sedan, senare hittade jag hennes bok på bibilioteket, i hyllan med skänkesböcker, och nu fick jag alltså orakelkortleken. Universum håller med mig om att Linda Spåman är helt fantastisk, och att jag behöver allt hon gör! Nästa på önskelistan är hennes ouijabräde!