she's dressed in black again

Jag har lagt upp saker till försäljning på facebook, och jag firade att jag fått lite sålt genom att gå på Röda Korset i Hammerdal igår. Jag hade hoppats hitta Halloweendekorationer (det gjorde jag inte), men hittade några böcker (bla två Neil Gaiman) och lite kläder. Jag vill ju ha tag på lite mer svarta kläder, det är jobbigt att vara på humör för svart, men att inte ha några svarta kläder knappt. Två stickade svarta tröjor, en svart transparent blus med mönster och fina ärmar, en gråsvart kort klänning och en svart/guldig retroklänning som jag ska lägga upp till försäljning - förhoppningsvis bekostar den klänningen dom andra kläderna!
 
Det hör inte till vanligheterna att jag lägger upp outfitfoton, men nån gång ska väl vara den första. Jag har på mig klänningen (med en kort underkjol, för klänningen är väldigt kort - mer en tunika kanske), och så en stickad tröja över. Fickorna var det som sålde mig på tröjan - jag älskar kläder med fickor! Förresten - när ni kollar på kläder, låt inte storleken begränsa er! Ena tröjan jag köpte var storlek M, klänningen var L tror jag - jag har kläder i stl S som sitter perfekt och jag har kläder i stl XL som är för små. Titta på hur plagget ser ut, prova det - ibland har verkligen storleken ingen betydelse!
 
Fast ibland är faktiskt större bättre! Eller längre! Jag håller på att sticka en huva/mössa i den här stilen, inspirerad av en video med Mai Magi. På slutet sätter hon på sig en huvmössa av det slaget, och jag gillar det! Jag vill ha en egen! Jag hittade inget mönster, så jag höftar hejvilt, jag hoppas att det blir som jag vill till slut!
 
Å, mina snygga svarta favoritglasögon - dom gick sönder... Jag tvivlar starkt på att dom går att laga, själva plasten gick av, och jag tror inte att det går att limma så att det håller. Jag saknar dom, vila i frid fina glasögon! Som tur är, så har jag flera par glasögon, och jag har ännu flera par som jag skulle kunna byta glas i. Jag ska prova dom som ligger, något av dom är kanske en framtida favorit, och så kollar jag förstås på loppisar ibland - att byta glas i gamla bågar är ett roligt sätt att skaffa nya glasögon!
 
(Och för er som inte hängde med på rubrikreferensen:)
 
 
Spara

Kommentera här: