magiskt svart

Jag har sagt några gånger, att jag känner mig väldigt dragen till svarta kläder just nu (jag känner mig dragen till svart överhuvudtaget i och för sig...), och jag måste erkänna - det är såhär jag ser mig i mitt huvud, lika magiskt vacker som Mai Magi. Jag vet, jag ser inte ut som henne, jag har inte hennes kroppsform, inte hennes garderob, inte heller hennes bergsäkra stilkänsla, men drömma kan jag alltid! Och i löst sittande plagg, lager på lager, topp till tå i svart, då låtsas jag att jag är åtminstone hälften så tjusigt magisk som hon är!
 
 
Jag har samlat en massa klädinspiration i min dark mori-anslagstavla på pinterest, Mai Magi finns förstås med på en massa bilder, både nyare och under hennes gamla tumblr-namn, Shortcut to the stars. Plus en massa annat fint! Jag har alltid haft mycket svarta kläder i garderoben, nu har min garderob inte riktigt hängt med - jag har gjort mig av med kläder som blivit för stora, men inte skaffat nytt i samma takt. Vilket förklarar varför jag nu har ett underskott av svart! Jag skulle helt enkelt behöva en rejäl shoppingrunda (och en rejäl plånbok för att finansiera den shoppingrundan...)!
 
Eller så får jag helt enkelt göra det bästa av det jag har. Jag tänker förresten tanken - när mitt hår är såhär kort, så är det väldigt ljust (tinningarna är nästan helt vita O_o), så jag ser nästan skallig ut. Kanske jag skulle investera i en mörkare hårfärg? Det funkade inte så bra när jag försökte färga rosa, färgen fastnade helt enkelt inte, men mörkbrun färg vet jag fastnar. Dollar Store har billiga varianter, varför inte, liksom?
 

Kommentera här: