hemlig halloween

Jag har fått mitt hemliga halloweenpaket, och den som jag skickade till har också fått sitt paket, så då tänkte jag slå två flugor i en smäll och visa båda paketen! Nu är det bara synd att det är ett helt år tills nästa gång!
 
 
Först det jag fick - ett litet paket, fyllt med platta paket i pumpapapper. Inuti hittade jag det här: kryddigt vintrigt te, en klubba, två målningar (den med Wednesday Addams målad på trä), två ATCs och fyra ATC-print.
 
Jag skickade ett litet knöggligt paket, fullt med svarta katter.
 
 
Inuti paketen fanns det här!
 
 
 
Frankenstein's monster, sydd i tyg, med ett målat ansikte och med pärlade händer. Som ni ser, så ska han ut och knacka på dörrar, så han har klätt ut sig i en tutu, och har en pumpa att samla godis i.
 
 
Frankenstein's bride är också sydd i tyg, med ett broderat ansikte och en stickad frisyr. Hon klär inte ut sig, hon räknar med att gubben hennes bjuder på godis när han kommer hem.
 
Carmilla är en av dom första vampyrromanerna, och en förebild till Bram Stoker's Dracula. Alla Halloweenfigurer är i metallpapper, och är egentligen tillplattade chokladpengsomslag.
 
Jag hade först tänkt göra ATCs med monster + brud, men eftersom jag skickar en bok, så blev det ett bokmärke istället. Likkisteformat, förstås!
 
Lite godis förstås, klubborna är mer fina än goda (fast fullt ätbara), lakritsviolkryptoniterna är en favorit, jag älskar lakrits och viol tillsammans. Jag var lite orolig, att skicka lakrits utomlands är något av ett vågspel, som tur är så gick det här vågspelet hem!
 
Jag skickade också med lite älgtänder, det är ju Halloween, tänder är lite creepy, älgar är väldigt svenskt, och så tänkte jag att mottagaren skulle kunna använda dom i sin konst - hon pysslar bland annat med assemblage.
 

Kommentera här: