ett dygn med barn

Dom minsta systersönerna har nyss åkt hem, jag har plockat ihop den värsta röran (den som dom åstadkommit alltså, jag håller fortfarande på att bygga på min egen röra ^_^), förutom disken, den tar jag sen. En kopp te nu, en kaka som vi bakade igår, och kanske en tupplur, så är jag förhoppningsvis människa igen. Det är supermysigt att ha dom här, det är synd att det är så sällan, men samtidigt blir jag helt utmattad också. Människor gör det med mig, även mina små favoritmänniskor (syskonbarnen är dom bästa tvåbeningar jag vet!), det tar sen ett bra tag att komma igen.
 
Vi har tittat på film, bakat kakor, varit ute en stund, gått med Alice (det går sådär när båda killar vill hålla i kopplet), ritat, myst, ätit en massa goda saker... Mio hittade på bus när jag var ute med Alice, dels provade han läppbalsam i pannan, dels skickade han SMS och videos till massor av folk... Det är aldrig tråkigt med en 2-åring i huset! Inte får man ha något större sömnbehov heller, före fyra bestämde han sig för att det var slutsovit! Och sov inte han, då skulle inte jag heller sova!
 
Ikväll ska jag tömma resten av vardagsrummet, imorgon ska jag hämta ozongeneratorn och gasa soffan, och på tisdag blir det tapetsering. Äntligen! Idag blir det till att ta det lugnt, ta en tupplur, och komma igen ordentligt, för sedan har jag inte tid att vara seg!
 

Kommentera här: