en oväntad halloweenpresent

Jag vet inte om det märktes, men när jag fick mitt hemliga Halloweenpaket, så blev jag nästan lite ledsen. När vi hoppar på swappen, så fyller vi i ett hyfsat utförligt frågeformulär - vad vi önskar oss, hur vi dekorerar inför Halloween (eller jul, om det är Secret Santa), vad vi tycker om för godsaker, om det är något vi inte önskar oss/tycker om/är allergiska mot... Allt för att vi ska kunna göra ett paket som mottagaren ska bli glad för! Alla brukar verkligen engagera sig helhjärtat, go all in och lite till, jag själv inkluderad. Så jag blev besviken, när jag inte alls kände igen mina önskningar i det paket jag fick.
 
Jag låter som en bortskämd barnrumpa, jag vet, jag känner mig lite så också. Men när jag ser hur alla andra gör allt för sina partners, när jag vet hur mycket jobb och tanke jag själv lägger i mina paket, jag blev som sagt nästan ledsen. Med det lilla förordet:
 
RAK står för random act of kindness, men jag vill nog hellre kalla det för "generous amazing omg fantastic act of kindness", eller GAOFAK, men av någon anledningen tror jag inte att den förkortningen kommer att bli en hit... O_o Jag nämde för swappens värdinna hur jag upplevde mitt hemliga paket, hon sa att hon skulle skicka något som plåster på såren, jag trodde att det kanske skulle vara ett ATC eller två. Näpp, hon skickar ett helt hemligt paket! Jag visste redan att hon är en fantastisk person och en god vän, plus att hon är en favoritkonstnär dessutom - jag har massor av hennes konst på väggarna, och kommer dessutom att göra en tatuering baserad på ett av hennes ATC-kort med Cheshirekatten. Återigen öppnade jag ett paket med gråten lurandes som en klump i halsen, den här gången av glädje och tacksamhet.
 
 
En massa fina saker! Dels konst av Cathy själv, dels lite annat gott och blandat!
 
 
Yttepyttesmå ouijabräden, som en tumnagel i storlek. Jag funderar på vad jag kan göra med dom, örhängen är det första jag tänker på, men jag kommer säkert på fler bra saker!
 
En häxtavla (som redan hänger på väggen), en vagina till min vagina-ATC-samling, och kortet, som är ett inramningsvärdigt konstverk bara det. En fin sten, och lönnsirapskarameller (väldigt mumsiga, om än illsöta - jättegoda till en kopp te!), vilket är något jag länge velat smaka.
 
Tre armband som Cathy också gjort, plus ett dödskalleornament.
 
Som hängdes upp i min Halloweendekorerade gren ovanför köksbordet omedelbums.
 
Och så allt det små och goda: Ett par kristaller, en rakubränd sten, pärlor i form av löv (=örhängen) och sjöjungfrur (=troligen ett par örhängen till), ett litet öga i keramik, ett större öga (som är en pärla, det är hål från kortsida till kortsida), en slipad glaspärla, en mystisk pärla som kan vara ett ben eller ett huvud på en hals, eller kanske något helt annat, och ett kvinnoporträtt med art noveau-känsla. Dom vita pärlorna hör egentligen hemma på det vita armbandet, men det var för långt, jag var tvungen att korta det för att det inte ska ramla av handen.
 
Cathy, underbara människa - tack!
 
Spara

Kommentarer:

1 Jossan:

Mjo, det var ju inte ett inlägg som svämmade över av glädje, när du skrev om vad du fått i ditt halloween-swap-inlägg. Men vilken himla tur att du fick ett nytt! Och, så underbart mycket fint du fick! Man blir ju lite avis sådär. ^^

Svar: jag är dålig på att fejka känslor... och själva konsten var det ju inget fel på, det kändes bara som att personen läst fel frågeformulär, jag kände inte alls igen mig i presenterna. tyvärr! men det är tur att det finns snälla människor som gör allt för ett en ska bli nöjd! avis är ett bra betyg!
Miss Kitten Heart

Kommentera här: