fredagsfavoriter - magiskt bra saker!

Några snabba favoriter den här snöiga fredagen - jag ska bara dricka en kopp te, så ska jag till Karin och pyssla lite. Frågan är - ska jag ta med sockstickning, eller ATCs som ska målas? Det lutar åt sockorna, det är mindre grejer att plocka med - tyvärr målar jag inte akvarell, det hade annars varit lätt som en plätt, bara en färglåda och några penslar, akryl är betydligt mer skrymmande. Men ja, några favoriter:
 
 
Ser riktigt gott ut! Får nästan lust att göra ett försök!
 
Jag har varit ett Björk-fan sedan hennes första CD Debut, i början på 90-talet (eller nä, jag gillade Sugarcubes redan då det begav sig!), det här är hennes senaste singel, och den är helt fantastisk, så otroligt vacker!
 
Den här dyker upp lite titt som tätt på min facebook, inte konstigt, den är rätt fantastisk den också! Både Björk och Eivor är förreste bra exempel på den sortens kvinnliga artister jag tycker om - jag faller för personliga röster, röster som bara är "bra" (som tex Celine Dion och Beyoncé) ger mig absolut ingenting, däremot en röst som sticker ut från mängden, som nästan ligger på gränsen för om hon kan sjunga eller inte, det tycker jag om! Och jag säger hon, för jag föredrar i 9 fall av 10 kvinnliga artister. Och författare, och skådespelare, och faktiskt också människor. Märkligt nog!
 
Snoop Dogg är ingen favorit i vanliga fall, men det här! Killen som kan absolut ingenting om djur, som lägger röstspår på en rad med djurklipp, det är så jäkla roligt! 
 
Till sist värsta drömaffären - en Primarkbutik som bara har Harry Potter-prylar!
 

Kommentera här: