från gult och kult till blått och flott

Min andra kökshalva har varit färdig i en vecka nu, så det är dags att jag visar hur det blev. Jag har sagt det förut, jag säger det igen - jag har slarvat som bara den vid snickerierna, för dom ska målas också bara jag bestämmer mig för i vilken färg. Mörkblått, mörkgrönt, svart? Samma nyans som väggarna? Dom nedre skåpen ska troligen också målas, jag lutar åt en blåare mörkblå än på väggen.
 
En påminnelse, såhär såg det ut innan - inte dåligt på något sätt, väldigt fint faktiskt om jag får säga det själv. Men jag har levt med färgglad inredning i väldigt många år, jag känns klar med det. Även när jag hade min rosa period i vintras, så var det en repris på något jag gjorde redan för tio år sedan. Jag är helt enkelt redo för något helt nytt! Och mer nytt än mörka färger och svart trä, det kan det inte bli för min del!
 
Rätt stor skillnad! Och som sagt - snickerierna och underskåpen ska målas, och så håller jag på att ta bort dom färgglada ränderna på kyl och frys. Dom ska pimpas på något sätt igen, men vet inte hur, det lutar åt kontaktplast, för eltejpen blir så förbenat klibbig när den tas bort.
 
 
Kontaktplasten på köksbänkarna passar bra till dom mörkblå väggarna, men framöver behöver jag ändå byta bänkskivor- katterna som hoppar upp och ner på bänken förstör plasten med sina klor. Jag har nästan bara gula och oranga gardiner till köket, dom här var dom blåaste jag hittade. Dom känns i och för sig lämpliga till julen, så det är ingen panik än att byta dom.
 
Det här hörnet har ni sett förut, fast med min lampstommesgran. Klockan är väldigt gul och fin, men skulle funka bättre i en annan färg. Den kommer alltså att få uppleva närkontakt med en sprejburk framöver.
 
Ljusslingan hamnade ovanför bänken i brist på annat ljus, men det blev så bra, så att den får stanna kvar på obestämd tid, eller så länge den håller, helt enkelt! Jag har sagt det förut - väggfärgen är Rustas Midnight, och jag är jättenöjd med den!
 
Spara

Kommentera här: