tarotväskor

Idag är det World Tarot Day, och det känns som en lämplig dag att sy på mina tarotväskor! Jag är klar med tre fram- och baksidor, och tre lock, och jag har sytt ihop locken med baksidorna. Dessutom har jag klippt ut och sytt ihop ett gäng sidkanter, så nu har jag några timmar med nål och broderitråd - dom ska stoppas, sys ihop, quiltas och så ska väskorna monteras. Jag får se hur långt jag hinner - det är många stygn, det tar ett tag! Jag kommer att lägga ut tarotväskorna till försäljning eller bytes - jag har redan en som vill byta till sig en väska mot två tarotlekar, varav en av tarotlekarna är på topp-5-önskelistan. Mig kostar en väska ingenting att göra, bara tid, och eftersom dom är lätta och kan klämmas ihop platta, så blir frakten också billig - en väldigt bra affär för mig alltså! Byteshandel = ♥!
 
 
Det är alltså med samma teknik som jag ska göra en mobilväska till en kompis också, jag ska sätta igång med den, bara jag kan bestämma mig för om jag ska göra den med fler eller med färre lappkuddar... Båda delarna är tilltalande på sina sätt, jag syr på tarotväskorna och funderar, och bestämmer mig innan helgen!
 

Kommentarer:

1 elin :

Hej Malin!

Detta är en ren chansning, och jag vet att detta kan vara helt omöjligt men jag frågar ändå.
på ditt styleroom konto så har du ett draperi i ditt kök som är ett färgglatt draperi i plast droppar.
Jag hade ett exakt likadant när jag var liten och har letat hur länge som helst efter detta!
Kommer du möjligtvis ihåg vad det var för märke eller i vilken butik du köpte det i?
den bilden du lagt ut är nämligen den enda bilden jag hittat på draperiet haha så tänkte chansa och fråga!
Ha det bäst! / Elin

Svar: Det är jättelänge sen jag köpte det, jag minns tyvärr inte. Ellos kanske, eller lagerhaus, nåt sånt. Jag har kvar mitt, men tyvärr är det inte helt, en del av fransarna saknas 😕
Miss Kitten Heart

Kommentera här: