godmorgon onsdag!

Jag började dagen som jag börjar dom flesta dagar - i soffan vid datorn. Eller nä, ska jag vara kinkig och exakt, så började jag med en kissväng med Alice, och så klippte jag bakgrunder till ATC-kort, jag målade ett helt A4-ark igår kväll, så när jag klippt dom idag, så har jag nu 9 färdiga bakgrunder. Det kallas tidseffektivt!
 
Men annars började jag i soffan, med frukost och youtube. Igår kväll bakade jag scones i form av en limpa, det blev mycket kvar sedan jag ätit scones till middag, så det blev frukost idag, och blir mellanmål nu också. Te och scones är inte att förakta - snabbt, enkelt, billigt och gott, och mycket smidigare att baka ut som en limpa!
 
Titta på film/serie/videos kan jag bara göra när jag har något i händerna, har jag inte något att sysselsätta dom med så blir det på rygg i soffan med en bok istället. Nu håller jag på att sy kuddlappar à la Teesha Moore som ska bli till tarotväskor, jag ska också sy en liten mobil/väska åt en kompis, så den ska jag sätta igång med när dom här lapparna är klara. Hon önskar sig rosa, så rosa ska hon få!
 
Igår målade jag klart ATCs för ett byte, jag ska bara skicka iväg två (temat var affirmation cards), men blev inte nöjd med enhörningen, så då gjorde jag den till vänster också, så får mottagaren välja själv vilka två hon tycker bäst om. Det har blivit så några gånger, jag har gjort extra kort när jag inte varit nöjd, det betyder att jag har extra kort att byta bort sen - win-win situation kallar jag det!
 
Idag kom det in lite pengar på kontot, det betyder betalning av räkningar och det betyder påfyllning i skåpen både till mig och djuren. Ingen storhandling, inget flådigt, men pasta, potatis, nån frukt, nån fryst/konserverad grönsak, lite te... Jag *lyx*-spenderade just, och köpte bläckpatroner till skrivaren, jag har hittat den billigaste butiken på nätet, men det är ändå en klump pengar på något fruktansvärt tråkigt. Samtidigt är skrivaren en sån där sak som det är svårt att klara mig utan - jag har bara haft den i två år, hur överlevde jag innan?
 
Så ja, den här onsdagen innan Kristi Flygare (visst får vi post som vanligt på fredag? hoppas ju på att det ska komma tarotlekar i veckan!) börjar både med lite skapande och lite vuxenansvar. Jag vet ju vilken del jag föredrar... Nu ska jag koka en kopp te till, ställa fram lite mer av mina gamla chunky books (dom är inte till någon glädje undanstoppade i klädkammaren), och sy lite mer innan jag ska åka ut. Ni då, hur ser eran morgon ut?
 

Kommentera här: