flera gratistillskott, och en grundlig kurs

Jag fortsätter att sy på tarotväskorna från igår, en är nu klar (förutom knapp), en är nästan klar, och den tredje har lite mer kvar. Jag hade ju funderat på att dekorera dom också, med knappar, pärlor, applikationer, band och sånt, men jag tror inte att jag gör det - det händer rätt mycket på liten yta ändå. Jag har också klippt ut delar till min kompis mobilväska, så jag ska sätta igång med den när jag är klar med alla tre tarotväskorna. Fingrar och fingertoppar tar en massa stryk, men det är roligt och det blir fint! Medan jag sitter och syr, så tittar jag bland annat på tarotvideos på youtube, och längtar tills mina nya kortlekar kommer med posten - jag har ju visat fyra stycken som jag bytt till mig, och som borde vara här snart (en ligger på posten, och en hoppas jag kommer idag), här kommer fyra till som är på gång! Som jag sade sist - byteshandel är verkligen the way to go!
 
 
 
 
 
Ibland väntar jag på brevbäraren mer ivrigt än annars, och nu väntar jag minsann väldigt ivrigt! Black Lilly och Wonderland Tarot står båda två långt långt upp på önskelistan, så jag är väldigt glad nu! Och som sagt - jag shoppar inte loss på tarotlekar (vilket jag absolut inte har råd med), utan jag byter till mig med tarotlekar som jag redan har (och som jag inte klickat med), eller med saker som jag gör själv.
 
Och apropå tarotkort och samlingar, och att jag faktiskt inte kan läsa tarot - jag frågade igår om hjälp i en tarotgrupp på facebook. Jag har försökt många gånger, men har gett upp ganska fort. Alla jag har sett, säger att dom läser tarot intuitivt, och jag är världssämst på intuition, och att lära mig alla kort och deras betydelser utantill känns ganska oöverstigligt. Jag fick massor av goda råd, tips, länkar... Jag har letat fram en RWS-lek (dom är bra att börja med, nästan alla tarotlekar utgår från det systemet), jag ska plocka fram en grundläggande bok (jag har några stycken), jag ska jobba på att lära mig symboler och färglära, och på att lära känna min tarotlek grundligt, jag ska skaffa en skrivbok och föra tarot-journal, jag ska byta fokus på min youtube-tittning - inte en massa tarotsamlingar bara, utan mera instruktionsvideos - jag ska helt enkelt se till att lära mig!
 
Det tog en jäkla tid att ta körkort, min tröst då var att vem som helst lyckas ju ta körkort, man behöver inte ens vara speciellt smart för det. Nu låter jag en liknande tanke dingla framför mig som en morot - när det finns så många människor som kan läsa tarot, då kan det inte vara helt och hållet omöjligt att lära sig! Jag låter mina nya fina tarotlekar dingla som morötter också, när jag börjar vara mera hemtam med min RWS, så får jag lov att välja en av dom nya och börja leka med den också!
 

Kommentera här: