tjuvstartar redan nu

Läste ni mitt inlägg igår, så vet ni att jag använder den här veckan för att äta upp dom sista animaliska produkterna i skåpen, för att sedan inleda nästa vecka med en kolhydratrik, fettsnål, sockerfri vegankost - min mage är kaos, och jag måste försöka få ordning på den. Den här veckan fungerar alltså som en utfasning och ett sista farväl. Idag var jag in på Ica, kattsand och kattmat började ta slut. Jag passade på att köpa mat också, och kände mig faktiskt jätteduktig som redan nu bara köpte veganskt och sockerfritt - pasta, passerade tomater, potatis, morötter, äpplen och riktigt fullkornsrågbröd. Jag fick mycket mat för pengarna, och väldigt bra mat. Jag visualiserar en massa sånt här för min framtid!
 
Annat som är bra för hälsan som också sparar pengar: jag har svårt att dricka vanligt kranvatten efter min magsäcksförminskning, efter några klunkar så tar det stopp. Tidigare i vintras fick jag på en SodaStream helt gratis, och den är min räddare - jag tömmer flera literflaskor med bubbelvatten om dagen nu, och mycket billigare än om jag hade köpt mineralvatten. Jag har köpt smaksättning på Ica, nu tog den slut och jag provade ingefärssyrup - jättegott! Det innehåller socker, så jag kommer inte att köpa mer när flaskan är slut, däremot ska jag börja göra grönt iste igen, och jag ska prova hur det funkar att kolsyra. Bara rent kolsyrat vatten smakar inget vidare, nån smaksättning är ett måste!
 
På fredag åker vi på begravning, det är en bit, det blir många timmar i bilen. Jag måste äta ofta, varannan, var tredje timme, och kommer att ta med mig nåt att äta och nåt att dricka. Men vad? Det jag automatiskt söker mig till när jag ska åka bil, är godis. Det är inget alternativ den här gången, jag ska försöka låta bli att mata sockerberoendet dom här sista dagarna (jag gav bort mitt nyköpta sockerpaket till syrran idag), så jag måste fundera ut något som är lättsamt att ta med och att äta i bilen, som samtidigt är billigt. Frukt, absolut, men behöver något matigare också. Nån som har bra tips?
 

Kommentera här: