chiapudding med choklad

Igår kväll var jag ovanligt förutseende, och gjorde i ordning ett par burkar chiapudding, vilket i sin tur innebar att till frukost behövde jag bara plocka fram en burk och så var den klar. Lysande!
 
Till puddingen så blandade jag en tesked kakao, en skvätt flytande honung, lite vaniljpulver och lite oatly imat i en burk, och rörde runt tills det var ordentligt blandat. Sedan hällde jag på sojamjölk och tillsatte ett par matskedar chiafrön och blandade igen, och sedan ställde jag bara in i kylen. Samtidigt tog jag fram frysta körsbär och ställde in i kylen också, så att dom hann tina under natten. Chiapuddingen kom jag ihåg att skaka ett par gånger under kvällen, och i morse så tog jag som sagt bara fram en burk, fyllde upp med körsbär, och är nu mätt och nöjd efter en god frukost. Det här får mer än gärna bli en vana!
 
Nu ska jag göra mig en kopp te också, vattnet borde ha svalnat så att det är lagomt för grönt te. Som förstås också är en sådär supernyttig sak, full med antioxidanter. Och gott, inte minst!
 

Kommentera här: