pyssel och fix

Idag är jag på pysselhumör, antagligen för att distrahera mig från sånt jag egentligen borde göra. Jag har sprejmålat lite krukor och planterar om lite blommor, jag har gått igenom och slängt en hög med tidningar (dom har bara legat sen före jul...), jag har hängt upp lamporna jag målade igår, jag har fixat förvaring åt tygerna som låg på köksbordet, jag har ramat in några tavlor... Och det är fortfarande dag kvar! 
 
Jag fick nyligt farfars och farmors bröllopsfoto (till höger), och passade på att leta fram mormor och morfar också.
 
Jag har ett gäng ramar liggande, och hittade dom här. Dom passade perfekt till farfar och farmor, inte lika bra till mormor och morfar. 
 
Jag lånade den här krusidulliga ramen från en annan tavla, och den funkar mycket bättre!
 
Jag hängde upp fotona i mitt sovrum, här har jag foton på mamma också, och så det stora fotot på mig. Mitt foto är också kärt - min faster hittade den här förstoringen, och en på syster Jessica, hos farfar. Farmor beställde dom innan hon dog 1977, min faster ramade in dom nu, och 40 år senare så fick vi varsitt foto från farmor.
 
Dom runda ringarna på sekretären har jag velat byta länge, dom är lite för ostabila för att fungera 100%, och när jag letade efter påfyllning till myggfällan så hittade jag dom här glasknopparna. Dom hade jag helt glömt bort! Dom sitter inte riktigt som dom ska, hålen är för små för det, men dom håller att dra i i alla fall. Antingen så kommer jag att borra upp hålen, eller så blir det nya knoppar nån gång framöver, Indiska har snygga och billiga mässingsknoppar.
 
 

Kommentera här: