neondjur

I sommar har iATCs ett gäng utmaningar av konstnärlig art, den här veckans utmaning var att måla fem ATCs med något gulligt motiv. Hur mycket jag än kan gilla gulliga saker (japanskt kawaii är en favorit sedan gammalt!), så kommer inte gulligt helt lätt för mig när jag målar. Det blev mera creepy cute än bara cute, men det verkar fungera ändå - jag har fått godkänt av admin, och det är alltid bra när en är osäker.
 
Jag började med att täcka bakgrunden med origamipapper rivna i bitar, sedan målade jag slarvigt med akrylfärg i block, och till sist så målade jag på lite krackeleringsfärg också för extra textur. Sedan målade jag djurmotiv, jag siktar aldrig på att det ska vara realistiskt, det är inte min grej, jag målar bara en snabb kontur, och placerar ut ögon och nos, och sedan målar jag dit ansiktet med lager på lager av akrylfärg. Till sist, för att få det att hända lite mer, så limmade jag på trekanter i bakgrunden, och kantade med akrylpennor i neon, och bestämde mig för att dom var klara så. Jag blev nöjd, jag gillar mina neondjur, och skulle faktiskt inte ha något emot att behålla dom själv. Det är bra betyg!
 
 
 
 
 
 
 
Det här är förresten den tredje pudeln jag målar i den här stilen, och den andra enhörningen - jag har verkligen haft roligt med dom här, och jag gillar som sagt hur dom blir! Dessutom är dom relativt snabba och enkla projekt, det är skönt som omväxling när jag har bråkat med andra ATCs som inte vill bli som jag vill. En batteriladdare, helt enkelt!
 

Kommentarer:

1 Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!:

Så fina

Svar: tack! ^_^
Miss Kitten Heart

2 Birgitta:

Men Malin. Du vet vad jag har sagt om rosa pudlar;-D

Svar: Ju mer rosa desto bättre? 😆😎😇
Miss Kitten Heart

Kommentera här: