lilla julafton, fast i juli

Det finns många snälla människor i världen, det är lätt att glömma bort ibland, men rätt vad det är så blir en påmind. Som nu! En av mina facebookvänner undrade om jag ville ha lite pysselgrejer som hon inte använder. Klart jag svarade ja tack! Härom dagen damp ett paket ner i brevlådan, knökfullt med pyssliga saker. Kolla bara!
 
Mest saker att göra smycken (och sånt) av, men också annat smått och gott. Vi tar en närmare kik:
 
Träinstrument (julpynt egentligen, men kan förstås användas till annat), självhäftande filtspindlar och Halloweenstickers.
 
Ett kit för att göra egna kort (dvs material att göra vad en känner för), paljetter, små glaspärlor och magneter.
 
Gråa paljetter och turkosa, dom känns som att dom vill bli nånting broderat!
 
Örhängen med djurmotiv och ett halsband (jag hade först tänkt hänga det runt halsen bara, men det är lite för kort för min hals).
 
Träplattor med motiv, fina glaspärlor i form av hjärtan, ett par platta facetterade pärlor, och ett trasigt halsband (dvs en massa glaspärlor!).
 
Träpärlor i olika färger och storlekar, och träplattor som skymtar i övre hörnet.
 
Och mina absoluta favoriter: jadegröna glaspärlor (ännu ett gammalt halsband) och glaspärlor i form av urtavlor. Dom har säkerligen varit ett armband en gång, och jag vill göra ett armband av dom igen, jag ska bara fundera på metoden. Lättaste är nog tunna resårband, kanske en liten glaspärla mellan varje urtavla, och så bara att knyta ihop och dra över handen. Ett lagomt stort projekt, men med väldigt fint resultat!
 
Tack snälla Carina! Jag kommer att ha mycket roligt med alla fina saker!

Kommentarer:

1 veggiehäxan:

Jättekul att det kommer till användning!

Svar: det gör det! :)
Miss Kitten Heart

Kommentera här: