pottrar på, bara

Efter att inte ha podcastat på drygt tre månader, så borde det inte vara så mycket att gnälla över att det tog ett par dagar att ladda upp senaste avsnittet, men jag tänker gnälla ändå! Jag redigerade med Windows movie maker, som vanligt, och det gick inte att spara projektet, jag försökte en massa gånger, men datorn bara slocknade hela tiden. Jag startade om den, jag uppdaterade den, jag lät den svalna, jag hade ingenting annat öppet, jag redigerade om hela filmen, men datorn fortsatte att slockna - ibland efter 5% sparad film, ibland efter 80% (snacka om att börja hoppas, och så bli besviken igen!). Jag försökte redigera direkt i youtube, men där krävde dom att jag skulle ha en uppdaterad version av flash, fast jag precis hade uppdaterat den. Till slut letade jag reda på ett nytt redigeringsprogram, redigerade om filmen, när jag skulle spara den så visade det sig att gratisversionen inte sparar mer än halva filmen, så då blev det till att skaffa betalversionen (som tur var, så var den inte gigantiskt dyr). Nu till slut är filmen sparad, och uppladdad på youtube - som tur var krånglade det inte ett dugg, utan gick snabbt och smidigt.
 
 
Som ni kanske förstått av mina senaste inlägg, så är det mycket Harry Potter-inspirerad stickning just nu! Harry Potter har verkligen blivit ett fenomen i stickkretsar, men kollar man på filmerna (och läser böckerna), så är det inte så märkligt - det är mycket stickade plagg (Weasley-tröjan har blivit ett fenomen i sig), mrs Weasley stickar tröjor och halsdukar till sin familj till jul, första gången Harry hälsar på i Kråkboet, så är bland det första han ser en självstickande stickning... Kolla på filmerna igen, och ta på stickglasögonen!
 
Min egen Harry Potter-stickning går framåt, jag är klar med en socka, och har börjat på nummer två. Den får ligga orörd ett tag, för jag vill sticka klart åtminstone bakstycket på min Weasleytröja innan jag fortsätter på sockarna. Jag försöker att vara väldigt strukturerad, och lägga tid på båda stickningarna - målet är att ha dom klara i slutet av månaden, båda två.
 

Kommentera här: