tar paus från stickandet med små små stygn

Idag känns det som att jag har hattat och fnattat med mitt skapande och pysslande - lite här, lite där. Jag stickade klart den ena gummiankasockan i morse, och har stickat en bit på den andra Lupin ♥ Tonkssockan, jag har gjort klart progress keepers i form av Hogwartsslipsar så att dom är klara att läggas på brevlådan, jag har gjort ett gäng stitch markers och progress keepers som jag ska ge bort, och nu sitter jag och syr det yttepyttigaste broderi man kan tänka sig. Broderiet fortsätter jag med kvällen ut, det är skönt med en liten paus från stickorna!
 
Jag blev verkligen nöjd med min gummiankasocka! Den är lite lite snäv över foten, men inte värre än att det räcker att blocka den så blir den bra.
 
Jag är himla nöjd med korsstygnsbroderiet också! Tyget är troligen inte tänkt att användas till att sy korsstygn på, rutorna är väldigt väldigt små, jag syr med en enda broderitråd, och den täcker såhär pass bra - små stygn, alltså! Ni kan ju jämföra med min tumme (jag har små händer!), motivet är 2x2 cm, och jag önskar att jag hade något slags förstoringsglas - mina ögon räcker inte längre till för sånt här småpill! I december hittade jag fyra små ramar på loppis, dom ska jag använda till att rama in fyra Hogwartsemblem - tanken är att hänga dom i granen i jul, min plan är att ha en hel Harry Potter-gran. Det var en Harry Potter-gran som triggade igång mitt HP-pysslande, och en fantastisk HP-gran är slutmålet, jag har massor av planer för julgransdekorationer!
 

Kommentera här: