fredagsfavoriter - don't grow up, it's a trap!

Den här veckan har flugit förbi och det är redan fredag igen! Ny fredag, nya favoriter! Och en tanke som bara dök upp just nu - varför inte göra det här interaktivt? Har ni några favoriter den senaste veckan som ni vill dela med er av? Nånting på internet, något ni har sett, gjort, hört, ätit, något som gjort veckan lite bättre?
 
Jag har sträcktittat på Veronica Mars, och påmints om varför jag brukade gilla den serien - den är förjäkla bra! Jag är i början av säsong tre, och har sedan långfilmen också att se fram emot. Tyvärr drabbades den här serien av något som börjar vara en trend med alla serier jag tycker om - den lades ner alldeles för tidigt. Å andra sidan, så har jag sluppit se mina favoriter gå så länge att dom börjar gå på tomgång. Ja, en del av dom i alla fall. CSI, NCIS, Bones och Criminal Minds tillhör serierna som borde ha lagts ner för flera säsonger sedan, det var längesen dom var på topp. Dom två senare tittar jag fortfarande på, men gråter inte för att det är sista säsongen av Bones.
 
 
Allting med Totoro faller jag handlöst för, trots att jag faktiskt inte såg grejen med filmen förrän vid andra tittningen. Men det är något med formspråket, alla dom söta figurerna, jag kan inte stå emot! Just nu väntar jag på ett Totorofodral till mobilen, jag har väntat väldigt länge, men vet att frakt kan ta väldigt lång tid om alternativet ytfrakt är valt. Eftersom jag hittade ett mobilfodral med gratis frakt, så lär dom knappast spendera pengar på flygpost...
 
 
Pudlar är förstås mina favoriter alla dagar, alla veckor, men ibland räcker det inte med min lilla lakritspudel här hemma, ibland fastnar jag på pinterest bland alla pudlar där. Ledtråd: det finns många! Då bara kliar det i mig att baka pudelkakor, köpa pudelpynt till granen, göra en pudeltatuering, att bleka Alice och färga henne rosa... Nej, det sistnämnda skulle jag inte göra, men dom andra tre man aldrig med...
 
 
Ja, jag är gammal, nej, jag hänger inte med i dagens ungdomsmode, ja, jag är förmodligen bland dom sista att veta om att det existerar något som heter pastel goth... Nu när jag vet det, så är jag förälskad - en stil som blandar goth med pastellfärger med gulliga tryck med barnsliga detaljer, så många rätt på en gång! Igen, ja, jag vet, jag är gammal (medelålders åtminstone), nej, jag kommer aldrig låta det hindra mig från att klä mig/göra/tycka om/vara precis som jag vill. Jag har nämnt mina stilförebilder förut, jag kan nämna dom igen - Betsey Johnson, Zandra Rhodes, Vivienne Westwood, kvinnor som inte slutar vara sina färgglada, alternativa jag, hur gamla dom än blir. Jag ser faktiskt fram emot att bli äldre och vithårigare, då jäklar tänker jag passa på att rocka pastellhår!
 
Och varför inte avsluta där idag? Ett gäng grymma pastelltanter, såhär kan ni se fram emot att se mig om 30-40 år - supermatchad outfit, snygga detaljer, härliga färger, och så pastellhår på skallen. Man behöver inte se ut som en pensionerad skolfröken för att man blir gammal! (Inget ont om pensionerade skolfröknar, eller skolfröknar överhuvudtaget, skolfröknar är bra dom också!)
 
Och nu tänker jag gå tillbaka till dagens fullspäckade schema - Veronica Mars, stickning av en rosarandig pussyhat, och så fixa middag. Lagomt avancerad matlagning, ska bara göra couscous och äta resterna av linsröran från lunchen. Mums!
 

Kommentera här: