fredagsfavoriter - en påse blandade favoriter för en tia, tack!

Det är fredag en liten stund till, så jag skyndar mig att klämma in några favoriter! Förra veckan blev det inga, och då efterfrågades dom - bäst att jag skärper till mig den här veckan! ^_^
 
Bibliotek är bland det bästa jag vet, särskilt när dom ser ut såhär! Jag har prioriterat biblioteksfunktionen i mitt vardagsrum, men det är inte så mysigt som det skulle kunna vara (även om dom nya tapeterna hjälpte!) - till att börja med, så är bokhyllorna alldeles för vita och tråkiga. Platsbyggda hyllor i den här stilen, det vore nånting det! Nästa steg är att bygga ut vardagsrummet ut i köket, för att få plats med mera böcker. Eller nä, kanske inte... Men i övre hallen skulle jag absolut kunna byta ut linneskåp och sekretär mot bokhyllor. Eller nä, då har jag inte plats för dom möblerna, och inte heller sakerna som förvaras i möblerna...
 
 
Jag börjar känna mig rätt mättad på Harry Potter just nu, eller ja - på granen och pyntpyssel i alla fall. Det har varit mycket sånt ett tag, jag behöver ladda batterierna lite! Men, det här lilla huset, Hagrids stuga, som finns som utskrift för att vikas i papper, det kanske jag orkar med innan jag plockar bort granen!
 
 
Smycken kan verkligen göra en outfit - samma basic plagg blir helt olika, beroende på smycken och accessoarer. Allting måste bli supercoolt med dom här örhängena! Hoops är inte min grej egentligen, mest beroende på att dom inte kan hänga rakt i mina öron. Just det kan jag bortse ifrån, ifall jag hade dom här snyggingarna!
 
 
Koppar och muggar, ja porslin överhuvudtaget, är jag väldigt svag för! Kristaller och stjärnor och rymden likaså, så muggar med kristaller och med rymdmotiv är ungefär det finaste jag kan tänka mig! Den tråkiga vuxna rösten i min skalle pratar om opraktiskt, men den rösten ignorerar jag allt vad jag orkar - vardagssaker är precis sånt som behöver vara extra fint, eftersom vi använder dom hela tiden. Det här är definitivt extra fint!
 
Det här var egentligen en av förra veckans favoriter, men ni fick ju aldrig se dom. Dessutom är det så awesome, så jag tänker gilla den här bilden åtminstone till julafton, förmodligen längre. Putz-hus är en av mina julfavoriter (jag tänkte både förra året och i år att jag skulle göra ett eller ett par, men det blev visst aldrig av...), och tillsammans med en rosa Godzilla så blev det ännu bättre! Pastellkitschen anfaller! Bokstavligen!
 

Kommentera här: