trevlig lördag!

Jag var ju till Östersund igår, planen var att handla mat och att träffa Suss och Vincent, den utökades till att ta med mig Maria, Colin och Mio och att gå på shoppis också. Det kändes som en lång dag, jag var jättetrött när jag kom hem, men mest av allt så var det en trevlig dag!
 
Vi for först på shoppis, Suss ville gå på någon loppis, så vårat val föll på shoppis - deras fik blev det som fattade beslutet (gott och billigt fika!). Jag och Maria, Alice och ungar kom dit i bil, Suss och Vince kom med buss, vi tittade på en massa saker, vi fikade gott. Jag hittade en massa fint, både sånt för fem och tio kronor, som annars lätt följer med hem, och sånt för ett par-tre hundra kronor. Dom senare var lättare att lämna kvar, för där var det helt klart att jag inte hade råd. För jag kom faktiskt ut därifrån utan att ha köpt en enda sak - jag kände mig hur duktig som helst! Grejen var den, att jag bara tillät mig att seriöst kika på sådant som jag redan är på jakt efter, tapetklister, ramar, svartvitrandigt tyg, och jag hittade inget sånt. Så jag behöll mitt fokus:
 
Mathandling på Lidl. Målet var att få så mycket mat som möjligt för pengarna, och Lidl är dels billigt, dels har dom extrapris på en massa vegetariskt den här veckan. Jag körde runt med en kundvagn (för en gångs skull) och med Mio som hjälpte mig att stoppa i mat i kundvagnen. Jag höll mig väldigt nära min shoppinglista, lät bli roliga onödor (jag köpte inga sötsaker, vilket jag saknar nu när jag är sugen på godsaker och letar i skåpen...), men missade tyvärr några saker. Vetemjölet var slut, jag hittade inte vegetarisk salami (lika bra, jag gillar inte salami egentligen), och margarin hittade jag inget jag kunde tänka mig. Och så glömde jag bort några saker. Men allt som allt, så var det väldigt framgångsrikt, och jag kom hem med en massa mat!
 
Suss och Maria hittade också mat, fast i mindre mängd, Suss köpte tacosaker, för vi for hem till henne sedan och åt tacos. Jättegott och jättetrevligt - plockmat i trevligt sällskap blir som lite extra trevligt!
 
Hemfärden är alltid jobbigast, det är en bra bit att köra, jag var trött (är det allt som oftast :S), såna gånger vore det skönt att få vara passagerare istället för chaufför! Men hem kom vi, först till Ström, för Maria och gänget skulle levereras, och sedan tillbaka hem till mig, och jag och Alice fick säcka ihop i soffan, äntligen. Fast då fick Alice upp ångan, och skulle leka med alla leksaker på samma gång...
 
Idag däremot är hon helt slut, hon tog sovmorgon, och har sedan sovit hela förmiddagen. Jag är också trött, jag har försökt att tupplura en gång utan framgång, ska strax göra ett försök till. Vi är inte så bra på att socialisera, jag och vovven, det tar på både kropp och knopp! Men det finns gånger då det är värt det, som igår!
 

Kommentera här: