lördagssammanfattning

Jag tillbringar söndagsförmiddagen med Riverdale, och passar samtidigt på att ta lite kort och att byta bort en tarotlek (tarotleken har jag försökt byta bort ett tag, jag har varit lite kinkig med vad jag byter den mot, då det är en tarotlek som är svårare att få tag på - nu har jag det perfekta bytet på gång, mot precis dom orakelkortlekar jag höll tummarna för!). Jag satsar främst på att ta det lugnt och att ladda batterierna till nästa vecka - en enda ledig dag är alldeles för kort tid att komma igen, men det är bara att gilla läget. Jag hade haft en dag till, om jag inte for till Östersund igår, men det var så himla värt det, att få umgås med syster Suss i några timmar. Det enda som saknades var hennes son, Vincent, han var ute och reste med sin farmor.
 
In åkte jag med Birgitta, hon umgicks istället med sin far och sin yngsta son, men vi åker tillsammans ändå. Med sig hem hade hon en låda med fina saker, en del av dom fick flytta hem till mig. Med mig från Suss fick jag också en present, och så var vi ute på stan, åt god lunch och tittade i lite affärer. Jag hittade en massa fint, mest på rea - klänningar på Indiska, roliga kitschiga saker på H&M (patches och pins och allt möjligt), söta smycken på Glitter... Det fanns mycket fint! Jag lyckades dock motstå allt, utom en sak, som faktiskt är praktisk också, inte bara fin!
 
Allt i en bild, helt dränkt av motljus...
 
Från Birgitta: En stor Höganäskruka (ska bli blomkruka av den), en oljebrännare, en fin glasburk och en fin glasflaska (dom senare ska få flytta in i min kuriositetshylla och innehålla fina saker!).
 
En fotogenlampa, en charmig liten lapp (jo, stod lapp på förpackningen, och att den inte har med "riktiga" samer att göra) och en tennskål på fot, som ska sprejas svart. Den kommer att bli urtjusig!
 
Från Suss fick jag en flaska curryketchup (jo, det är en jättebra present, jag har letat efter sån länge!), och så köpte jag kalendern på Glitter. Jag hade tänkt gå ifrån den, men det var extrapris på kalender plus inlaga, och jag behöver en kalender. Jag hade hoppats på att hitta en sån här, så att jag bara behöver byta ut inlagan när den tar slut, det är mest ekonomiskt i längden, tänker jag.
 
 
 

Kommentarer:

1 Birgitta:

Du tog reda på det mesta i lådan, alltså? :-)

Svar: Bra myckey ☺
Miss Kitten Heart

Kommentera här: