god tisdagskväll!

En av bloggens läsare undrade vart jag har tagit vägen, tydligen saknas jag när jag blir lite tyst... Det är trevligt att höra! Jag har helt enkelt inte orkat riktigt, och inte känts ha något att skriva om (det trodde hon inte riktigt på, men så blir det ibland...). Eller jo, jag har haft saker jag tänkt skriva om, och velat skriva om, så det är väl mest orken som saknats. Helgens loppis slog ut mig lite, det tar några dagar att ladda batterierna igen.
 
Loppisen ja, det kom några och handlade i lördags, jag blev av med lite saker, så jag gjorde ett försök på söndagen med. Inte en endaste en dök upp! Jag har lagt upp lite kläder på facebook idag, jag ska lägga upp lite mera saker - jag har fortfarande saker att sälja, och jag behöver fortfarande pengar. Jag måste också ta ner loppisskylten ute vid vägen, orken har inte räckt till riktigt där heller...
 
Jag har tre dagar kvar på slöjdmässan. Eller ja, tre dagar är en sanning med modifikation - slöjdmässan har öppet i tre dagar till, sedan ska allt som är kvar packas ihop så att det kan hämtas av respektive slöjdare. Jag själv har också lite att ta hem, men jag har faktiskt sålt en del också - sex tavlor, två drömfångare och en krans hittills, och så håller jag tummarna för att sälja lite mer såhär i dom sista skälvande sekunderna. Tror tyvärr att det är lite mycket att hoppas på, men det sista som dör är hoppet, sägs det ju. Det blir inga stora pengasummor, jag har satt ner priserna ordentligt - mitt huvudsakliga mål har varit att sälja, inte att sälja dyrt, men varje krona räknas!
 
Apropå att hålla tummarna - imorgon ska bilen besiktas, hoppas den går igenom!
 
Apropå målat - jag har målat tre isfolketböcker, och har två till påbörjade (plus en jag gjorde för ett par år sedan, som jag inte visat än), plus att jag har ATC-kort mer eller mindre färdiga (bland annat två sjöjungfrur som jag inte får att fungera, det blir kanske en tredje - att skicka iväg ful konst är inget vidare...), så jag har en del att dela med mig av. Jag fick också ett paket med ATCs till en swap idag, och i paketet var en massa annat roligt som jag vill visa, så jag har som sagt saker att skriva om...
 
På köksbordet står en stor påse med kläder från Suss, och till min förvåning så passade nästan alltihop. Inte för att jag har blivit pytteliten (det har jag inte, och det kommer jag inte att bli heller), utan för att hon gillar sina kläder oversize. Jag har ett gäng nya koftor och tröjor, helt perfekt, för mina gamla har känts tråkiga på sista tiden. Igår hade jag en av koftorna, idag en tröja, tur att det inte är så varmt ute!
 
Och apropå Suss - på lördag skjutsar jag Birgitta in till stan (om bilen går igenom), och tar då chansen att träffa Suss, och förhoppningsvis Vincent. Det var alldeles för längesen sist!
 
Men det är fortfarande tisdag, klockan är tio över åtta, och det är dags att göra kväll för mig - jag har grus fulla ögonen. Ut med Alice bara, och så sängen med en bok tills ögonen ramlar ihop, det kommer inte att dröja speciellt länge. Sängdags är faktiskt en av dagens höjdpunkter, jag älskar att gå och lägga mig!
 
 
 
 

Kommentera här: