fredagsfavoriter - gör mig inspirerad

Fredagens allra största favorit, är att jag fick göra helg tidigt, jag hann träffa momma en liten stund, och väl hemma sov jag och Alice bort resterande arbetsdag på soffan. Underbart skönt och otroligt behövligt! Nu känns jag rentav såpass pigg, att jag orkar dela med mig av lite flera fredagsfavoriter med er! Det gemensamma temat visade sig bli inspiration - allting inspirerar mig, på olika nivåer. Till att skapa, till att göra om, till att utsmycka, till att köpa nya kläder....
 
 
Jag tycker mycket om mitsib's konst, hon inspirerar mig alltid! Idag blir jag inspirerad av hur hon målar i sin art journal - hon målar i hela boken samtidigt, bläddrar och målar lite här och lite där. Jag blir sugen att plocka fram min art journal, den har inte sett dagsljus på väldigt länge!
 
 
När jag letade efter en bild på vaginanaglar som jag sett på instagram, så hittade jag en massa annat fint på vaginatema (såpass att nästa fredag blir det troligen en vaginaspecialfavoritfredag!). Den här bilden är i och för sig på hela livmodern, men jag tycker den är himla fin! Den inspirerar mig också - jag blir jättesugen att göra en sån här (eller en liknande) tatuering, jag har fortfarande väldigt mycket otatuerad hud kvar!
 
 
 
Jag vill ju göra om i vardagsrummet, och den här tapeten vore helt perfekt! Acanthus av William Morris heter den, och tyvärr är den rätt dyr, och ännu mer tyvärr så verkar den här färgen inte gå att få tag i längre. Men hur fin är den inte? I love it!
 
 
En till art journal, eller sketchbook om jag ska vara mera precis. Jag har precis upptäckt den här konstnären, och jag gillar hennes stil! Jag blir jätteinspirerad att prova på något nytt, med mycket tusch och akvareller. 
 
 
 
 
 
Två serietecknare jag hittade via facebook, väldigt olika varandra, men jag gillar båda! Båda är relaterbara, på sitt sätt, den nedre strippen talar till mig lite extra just nu - jag är på humör för svarta kläder i höst, och har alldeles för lite av dom. På Indiska förra helgen hittade jag en massa fina svarta klänningar, dom flesta på extrapris, synd att jag inte hittade en massa pengar i plånboken också...
 
Spara

Kommentera här: