impulser

Det märks att mitt humör har tagit en uppåtsväng på sista tiden - tanke blir till handling utan att knappt övervägas överhuvudtaget.
 
Igår kom jag på att det börjar vara promenadväder (jag överskattade vädret dock, blåser kallt som sjutton), så jag och Alice var ut både igår och idag. Idag skulle vi posta prev (som också skulle ha skickats för länge sen, igår fick jag tummen ur, skrev ut och skrev under och stoppade i kuvert), men missade tömninhen med några minuter, så måste komma ihåg att hitta en brevlåda imorgon.
 
Igår dök också tanken på att nätdejta igen upp, och nästa sekund hade jag återuppväckt mitt konto på Happy pancake, får se om det finns annat än fuckboys där den här gången...
 
Idag dök en tanke upp som jag tänkt flera gånger, och jag kom på att jag faktiskt har grejer hemma nu. Jag gillar looken med rakade eller blekta ögonbryn, och har länge velat prova det själv.
 
Det är såna här perioder som jag klippt av mig allt mitt hår och färgat det rosa, så vad som helst kan hända. Lite spännande faktiskt! Tur att jag inte är en som ångrar mig och grämer mig, jag är rätt avslappnad med det mesta. Håret till exempel, det växer alltid ut. Och det visade sig ju vara en riktig framgång, jag trivs jättebra i det jättekorta!
 
Jag hittade en av dom sista isfläckarna när jag var ut idag. Aj!
 
Jag tror inte att jag gör det lätt för mig på HP, men faktiskt - jag beskriver mig som jag är, är det folk som tycker att det är frånstötande, så slipper jag gärna dom.
 

Kommentera här: