fajitas

Igår kväll fick jag tummen ur och städade målarrummet, så ikväll har jag suttit där och målat några timmar. Underbart! Det betyder att det blir en målarmåndag imorgon!
 
Idag blir det god mat! Det blev lyxig helgmat både i fredags (då jag bjöds på pizza) och igår, igår sålde jag en hylla och firade med att handla lite gomat.
 
Jag hittade Fry's k*cklingstrimlor på Ica, och köpte en påse fajitakryddor och en påse grönsaksmix, tyvärr räckte inte pengarna till tacosås. Som tur är, så hade jag lite kebabsås hemma, likaså tortillabröd. Det blev en jättegod variant på tacos, och det räckte till bra många portioner till mig. Mums!
 
En annan sak jag köpte, var pizzakit på extrapris på Konsum, och idag provade jag att baka bullar på en av dom. Det fungerade, bullarna blev absolut ätbara om än inte dom bästa jag ätit. Jag har inte tänkt på det när jag har gjort pizza, men degen är betydligt saltare än vanlig bulldeg, så det blev lite salta bullar. Men, som sagt, dom gick att äta. 
 
Imorgon ska jag skjutsa en kompis till Junsele, det blir trevligt att komma ut litegrann, att se nya vyer. Jag är en riktig hemmasittare, men uppskattar att ge mig ut nån gång ibland. Ännu bättre är förstås att komma hem igen! 
 

Kommentera här: