slutet av dag 9

Idag har jag varit ute och ränt halva dagen, och både jag och Alice är rätt slut och längtar efter sängen. Vi tål inte så mycket, varken hon eller jag... =^_^=
 
Jag har efterlyst gratis symönster i en bortskänkesgrupp på fb (kan efterlysa här också - har ni gamla sy-/stick-/virkmönster och/eller -böcker som ni vill bli av med, så tar jag gärna emot!), och fick napp i morse. En hög med 80-talsmönster fick jag, dom flesta med stor potential, däribland två knytblusvarianter (!!!!!). Jag har precis lånat ut symaskinen, men jag kan i alla fall börja klippa tyg, för nu ska jag sy (ännu fler) knytblusar!
 
Sedan var jag till Maria, där var nästan hela familjen hemma, inga ungar på dagis, och så var Sigrun där också, och jag fick fira min födelsedag lite i förskott (firade lite i förskott härom helgen också ^_^). Av Sigrun fick jag en teflonpanna (mycket bra, jag ska ju laga mager mat framöver) och en gottluktande duschtvål, av Maria fick jag en snagg - det var länge sen mitt hår var såhär ordentligt klippt! Av Colin fick jag en stunds bokläsande, och av Mio fick jag en massa mys - bara bra presenter!
 
Sedan for jag till Anna, vi gick i samma klass i nio år i grundskolan, men tappade sedan kontakten. Tills nu! Väldigt trevligt tycker jag, och ännu trevligare att vi har samma förflutna. Vi surrade en stund, drack te, och jag kom därifrån med Modifast chokladpudding, som blev middag när jag kom hem. Riktigt god, faktiskt!
 
Innan vi åkte hem, så for jag in på affären, jag skulle främst ha frimärken (tarotkorten till min swap ligger äntligen i brevlådan, några månader för sent!), men köpte också på mig lite billig mat till efter operationen - miniköttbullar till halva priset (kort datum), osötad risgrynsgröt, edamamebönor och krossade tomater på extrapris, och fiskbullar för att det är gott. Coops egna är billigast och godast!
 
Hemma hittade jag en knökfull brevlåda - en orakelkortlek jag väntat på lääääänge, en påse med prover från Modifast, och ett stort paket med vad jag tror är nutrilettpåsar. Ingen avsändare, så jag vet inte vem jag ska tacka, men tacksam är jag! Imorgon ser jag fram emot banana/caramel shake till frukost, låter hur gott som helst! Bra början på födelsedagen!
 

Kommentera här: