snaggeli-snagg-snagg

Det börjar vara ett tag sedan jag klippte av mitt långa hår, i vintras nån gång, om jag inte missminner mig. Jag har varit kortklippt sedan dess, kortare än vad dom flesta kortklippta kvinnor har, men det har ändå varit i längsta laget för mig - särskilt som att mitt hår växer fruktansvärt fort. Det är lagomt kort i nån vecka, och sen blir det för långt, det är lite halvjobbigt. Den senaste veckan har jag kikat efter en hårtrimmer till bra pris, men har inte hittat någon än, nästa ställe att kolla på är fyndiq.se, dom brukar ha billiga grejer av alla de slag. Tills dess, så var jag in till en frisör med drop-in i Östersund idag, och bad dom snagga mitt hår - jämnkort, med trimmer. Och nu är det kort, riktigt kort - jag har aldrig varit så kortklippt i hela mitt liv. Men jag gillar det, och om någon cm så blir det ännu bättre. och märkligt nog, så känner jag mig mycket kvinnligare i det här superkorta håret, än vad jag någonsin har känt mig när jag har haft långt hår. Och benstommen som börjar ta form i ansiktet, kommer fram ännu bättre i mitt kortkorta hår.
 
Vad kan jag säga? Jag gillart helt enkelt, och jag har svårt att tänka mig att jag kommer att spara ut det igen. Å andra sidan, så är jag väldigt ombytlig, så den som lever får helt enkelt se. Nu trivs jag i mitt hår i alla fall!
 

Kommentarer:

1 anna:

Otroligt snyggt, tycker jag! Gillar verkligen när tjejer har kort hår och har själv (dvs frisören) snaggat nacken men lite längre framtill. Supersnyggt, kan bara hålla med dig!!!

Svar: Tack så mycket! 😊
Miss Kitten Heart

Kommentera här: