dumpa mig hit och dumpa mig dit...

Sedan jag väl kommit på hur man skärmdumpar på min mobil, så är det en av funktionerna som jag använder oftast. Skärmdump och kameran, tror jag, och båda oftast av samma anledning - för att komma ihåg. Jag har världens sämsta minne, och jag har lärt mig att det är helt meningslöst att lita till mitt minne när jag ser något bra/smart/fint. En skärmdump, och grejen sitter tryggt i mobilen, tills jag kan skriva upp den, eller göra den, eller vad jag nu gör. Några av alla skärmdumpar i mitt mobilalbum:
 
Jag har börjat pussla ihop min egen julservis av udda delar, men det här är drömservisen. Jag skulle vara glad för bara en del eller två, en hel servis skulle få mig att hoppa högt av glädje i flera veckor. 
 
Gillar den här fantastiska girlangen av träpärlor, och är sugen på att försöka återskapa den.
 
En hög med tips på julfilmer, tack och bock!
 
Och ett par boktips. 
 
Tarotlekar som jag vill ta en närmare kik på framöver... 
 
Jag sparar bilder på fina kläder, med tanken att återskapa fina detaljer och skärningar, som överdelens diagonala skärning här.
 
Kanske inte några livsomvälvande bilder ligger och myser i min mobil, men inte heller några jag behöver skämmas för om mobilen hamnar i fel händer - ingenting barnförbjudet alltså. Men för mig är det värdefulla bilder - inspiration för det mesta, och inspiration är hårdvaluta i den kreatives värld!
 

Kommentera här: