andra veckan i mitt nya liv börjar nu

Imorgon har det redan gått en vecka sedan operationen, helt ofattbart! Jag är så mycket piggare (att få bajsa igår, efter nästan en vecka, gjorde verkligen skillnad!), jag börjar ha lust att ta mig för saker igen, det är lättare att röra mig utan att magen stramar. Överhuvudtaget har jag inte speciellt ont längre, bara en sån sak! Maten har funkat jättebra också, allt jag provat att äta har gått ner utan problem. Igår åt jag lite för fort, men blev bara lite extra mätt, jag blev inte dålig på något sätt, och det är skönt - jag är nervös för att dumpa, har hört att det ska vara väldigt obehagligt.
 
Idag tog jag fram kameran, förra gången var det när jag precis hade börjat flyta, jag vägde då 113,7 kg. Idag vet jag faktiskt inte vad jag väger, men vägde in mig innan operationen på 105,8 kg, så det är väl där nånstans, eller lite mindre. Jag gissar på att jag gått ner sådär 10 kg, jag har börjat att växa ur och att växa i kläder.
 
Jag vet inte om skillnaden syns så mycket på bild, men jag ser skillnad i verkligheten. Alla plåstren är förstås utplacerade på mina stygn, jag gjorde ju titthålsoperation. Runt naveln syns alla stick efter fragminsprutor, jag har fått några blåmärken efter dom, jag är visst inte så bra på att sticka...
 
Ansiktet ser jag absolut skillnad på! Jag börjar äntligen se benstommen igen, jag har mycket av det slaget, synd när det inte syns. Däremot har jag knappt några ögonbryn, skulle ha färgat dom, eller kanske blekt dom (jo, gillar faktiskt den looken), och frisyren vet jag inte vad som har hänt med idag. Klänningen har jag inte kunnat haft på ett tag, den har alltid varit smal över axlarna, men jag fixade det någorlunda för några år sedan. Nu fixade jag det ännu bättre, tog helt enkelt bort ärmarna, och nu sitter den som en smäck. En ny favorit är född, tror jag!
 

Kommentera här: