rosa dockhus

Jag försöker titta bort en del av videosarna på min "titta senare"-lista på youtube, nu är det slut på julvideos (kanske bra, risken för överdos är förmodligen rätt överhängande... ^_^), och jag har bland annat en massa inredning och hemma hos att titta på. Den här videon fanns inte på min lista, men jag hamnade här ändå, och nu vill jag bara göra om här hemma. Allt!
 
 
Pasteller tillhör dom få färger som inte tilltalar mig alls egentligen, jag har haft en pastellfas, med en stor portion inspiration från Cath Kidston, jag har till och med haft ett rosa kawaii-inspirerat kök, men jag har gjort mig av med nästan alla pasteller och alla rosenmönster och krusiduller - mina färger hemma är mera primärfärger, och inspirationen är 60-/70-tal och kitsch. Men den här lägenheten - den är underbar! Nu vill jag också ha krulliga rosa möbler, och ett rosarandigt Hello Kitty-kök, och sänghimmel med ljusslingor i!
 
Det pastelligt krulliga är svårt att passa in i mitt färgstarka retroiga (köket är tapetserat med knallgula stora prickar - så långt från pastellrosa krull man kan tänka sig!), men det går kanske att låna lite inspiration ändå? Förut har jag målat ett par krulliga ramar knallgula, och det blev jättesnyggt, mera sånt kunde jag göra kanske. Snedtaket gör att det är svårt att få plats med en sänghimmel, men jag kanske kan sätta upp en LED-slinga i taket? Och låta stjärnslingorna i fönstret hänga kvar efter jul - dom är hur fina som helst (vilket är anledningen till att dom suttit uppe flera veckor redan). Sofforna i vardagsrummet är funktionella, men det är nog det mest positiva jag kan säga om dom - dom är inte speciellt snygga, tar stor plats (men rymmer samtidigt många, även om det bara är jag och djuren som brukar sitta där), sitter jag inte på precis rätt ställe så sitter jag direkt på stommen under dynorna... Men - dom är sköna annars, och man sover bra i dom. Men, och utan någon direkt brådska, så kan jag hålla ögonen öppna efter en ny, krullig soffa, en som jag kan måla om. Inte rosa, inte hos mig, men någon annan fin färg. Nån slags mossgrön, grönguldig färg kanske.
 
Inspirerad så att det ryker om det är bara förnamnet!
 

Kommentera här: