ett hemligt alicepaket till mig!!!

Jag har hållit i ett swap med Alice i Underlandet-tema den senaste tiden, till en partner skulle vi skicka tre ATCs, ett ornament och så goda teer (jag har inte hört att mitt paket har kommit fram, så ni får inte se det än). Eftersom det var jag som delade upp allas partners, så fick jag välja min egen - klart jag valde en vars konst jag dreglat efter i varje hemligt paket-swap! Äntligen får jag också lyxen att få ett av hennes paket! Hurra! Och tack Sarah, jag är mer än nöjd!
 
Korten och ornamentet kom inslagna i dom här fina papprena, tryckta av Sarah själv. Dom ska förstås sparas och användas i framtiden!
 
Jag fick fyra ATCs istället för två, för hon gjorde dom på tarottema, och en svit består av fyra kort - precis som i en vanlig kortlek! Nu är frågan bara, ska jag sätta in korten i min Alice-samling, eller i min häxerisamling?
 
Ornament är något som Sarah är fantastiskt bra på, och jag fick the White Rabbit som tar ett bad i en pytteliten tekopp. Sååå fin!
 
Och så en hög med te! Dom gröna knöliga förpackningarna innehåller blomstrande teer, och jag blev väldigt glad att upptäcka ett par påsar chaite också, jag har längtat efter chai på sista tiden.
 
Jag tror faktiskt att jag ska göra den här swappen till en tradition, det har varit fantastiskt roligt att se allas tolkningar och versioner! Och apropå hemliga paket-swappar - nu är det dags för secret solstice, och det här är första gången sedan jag blev medlem hos iATCs som jag inte är med på det, första gången på sex år alltså. Jag kände mig inte alls pepp, märkligt nog, och såna känslor måste lyssnas på. Att tvinga ihop ett fantastiskt paket när man inte är på humör, det är inte roligt, och det blir inte bra.

Kommentera här: