ommöblering som bara den!

Igår kväll påbörjade jag en ommöblering, som visade sig bli mera vittspridd än vad jag först tänkt. Jag har ju avsatt ett av köksskåpen åt sy- och pysselgrejer, men det är ändå ett berg av saker på köksbordet, och jag måste ändå springa upp och hämta sygrejer. Så jag började fundera - har jag nånting att förvara dom sakerna i, nere i  köket? Och kom fram till, att sekretären i övre hallen, den som ändå innehåller sygrejer, den börjar vara tom, eftersom alt ligger i köket ändå. Så igår kväll släpade jag ner sekretären, och ställde den under min stringhylla med te. Men - hyllan satt för lågt, det blev väldigt trångt med köksbordet, även när jag drog fram det en bit, och kökslamporna hamnade helt snett. Nu har jag flyttat upp stringhyllan 15 cm, jag har tagit ur iläggsskivan från bordet, och jag ska flytta på lamporna. Jag tror det blir bra!
 
Att flytta på sekretären, gjorde att det blev utrymme att flytta på saker uppe också, mitt sminkbord står nu där sekretären stod, jag flyttade in den lilla byrån i sovrummet, och min klädstång flyttade ut i hallen istället. Och i sovrummet flyttade gungstolen in i hörnet där klädställningen stod. Uppe blev det en absolut förbättring!
 
Jag tänkte ta ett varv och visa, men först måste allt på plats igen - nu är det teburkar fulla köksbordet, och lamporna sitter som sagt helt skevt. Det fixar jag idag, för det här är för rörigt för att jag ska kunna stå ut en längre stund!
 
 

Kommentera här: