pudeltjejer, alltså! <3

Även om jag har haft djur i många år, råttor och undulater var det första jag skaffade när jag flyttade hemifrån, sen dess har jag haft katter nästan oavbrutet, men som hundägare är jag ny. Det är inte ens ett år sedan jag köpte Lily, och nu har jag haft Alice i en vecka (hon blir tre månader idag!), så jag är ingen expert på hundar. När jag nu ser Alice och hennes beteende, och hur lik hon är Lily i mycket, så undrar jag förstås - är det vanliga småhundsbeteenden, eller är det grejer som är typiskt pudlar, eller blev Lily kvar efter att hon dog, och flyttade på nåt sätt in i Alice? (Sista frågan är inte superallvarligt menad. Eller så är den det.) Med Lily var allting helt nytt, med Alice är det mycket igenkänning, även om mycket är nytt också - Lily var ändå ett halvår när hon kom till oss, tre månader när dom är små gör stor skillnad.
 
Efter en vecka med min andra pudel, så kan jag i alla fall säga - jag är en pudelmänniska, absolut. Jag har svårt att tänka mig att skaffa nån annan ras! Inte så att jag inte tycker om dom, eller tycker att dom är fina (för det gör jag), men det sade verkligen klick mellan mig och mina pudeltjejer. Pudel ftw, liksom!
 
 

Kommentarer:

1 Emsan:

Så mysigt att du trivs med fina Alice och att du hittat rätt ras för dig. Det finns naturligtvis en likhet med hundar av samma ras och samtidigt är ju alla olika individer!
Själv älskar jag hundar och läser gärna mer om Alice i din blogg.

Svar: det känns bra att höra! det blir lätt så, att som matte skriver och pratar man mycket om hund/katt, på samma sätt som föräldrar pratar mycket om sina barn, det är lätt att tjata ihjäl folk. så det är skönt att höra att det är fler som uppskattar hundtjatet! =^_^=
Björkholmen Redux

Kommentera här: