15 december - en OTT jul

Ni vet vid det här laget vad hela min julkalender handlar om - att våga sig utanför sina gamla vanliga ramar, oavsett om det gäller att våga sig på nya traditioner, att våga säga farväl till gamla traditioner, att våga prova nya dekorationer och nya färgskalor och nya teman, och att våga fira jul precis som en själv vill, utan att fundera så mycket på vad andra kan tänkas tycka. Ledtråd: andra tycker alltid en massa. Ignorera dom!
 
Igår uppmuntrade jag till att geekifiera julen, idag handlar det om färg, kitsch, over the top - more is more! Nej, det är inte för alla, men jag för min del älskar den här färgglada, kitschiga, galna tolkningen av julen!
 
 
 
 
 
 
 
 
Som sagt, jag vet att det här är svårsmält för många, det är väldigt mycket, på alla tänkbara sätt. Men jag älskar det, jag tycker att det är helt underbart! För mig är färg och kitsch viktiga detaljer i mitt liv, jag för in det i mina kläder och i mitt hem, och självklart i min jul också. Att se andra också göra det, och att göra det såhär bra, det ger mig hopp om resten av mänskligheten också! Kitsch kitsch hooray!
 

Kommentarer:

1 JeMa:

UNDERBART!!! <3

Svar: visst är det? rena rama drömjulen! <3
Miss Kitten Heart

Kommentera här: