gör ingenting, jag

Jag har bilder i kameran att blogga, men jag har flyttat ner med datorn till vardagsrummet, kameran ligger i målarrummet uppe, det är ett stort steg att överbrygga för att få tummen ur och få bilderna i datorn. Det blir, men inte idag. Jag hade tänkt plantera om blommor, det är ett gäng som behöver det, och jag har köpt blomjord. Det blir, men inte idag. Jag har ATCs som jag hade förträngt hur snart dom måste vara klar (egentligen borde dom redan varit inskickade, och jag har inte ens börjat på dom), men just nu känns det väldigt avlägset. Jag ska måla dom, men inte idag.
 
Idag läser jag, tar tupplurar, tittar på Hannibal, ger Beppe medicin tre gånger om dagen (hon har urinvägsinfektion, och är inte glad för medicinen...), är konstant hungrig... Med magen fylld av körsbärssmoothie, så tar jag paus från Hannibal, och börjar i stället läsa på en ny bok. Jag har många olästa böcker i mina hyllor, ändå funderade jag på att läsa om en som redan är läst. Sedan bestämde jag mig för att läsa en oläst istället - jag behöver göra mig av med böcker för att få plats med nya, och jag gör mig bara av med lästa böcker som jag inte vill läsa igen.
 
Det är litegrann som att välja mellan allt som behöver att göras, och att göra ingenting. Den här gången väljer jag inte det produktiva alternativet, idag behöver jag göra ingenting.

Kommentera här: