secret halloween till mig!!!

Igår på dagen skickade jag iväg mitt secret halloween-paket till USA, och på eftermiddagen fick jag ett eget secret halloween-paket! Det kom också från USA, men inte från samma som jag skickade till (vilket är grejen med "secret", vi vet inte vem vi får från förrän vi får paketet), och innehöll en massa fina halloweeniga saker:
 
En hög med fina paket, inslagna i orange och uggligt silkespapper, dekorerade med skelett och dödskalle.
 
Fina halloweeniga saker, som sagt!
 
En liten tavla med en pumpagubbe, ett ATC med en calavera-Alice och en katt-i-pumpa-magnet som lyser i mörkret.
 
En vit poscapenna (the neverending jakt på den perfekta vita tuschpennan fortsätter!), akvarellpapper i ATC-storlek, en doftgran (eller doftljusgran kanske den kan kallas) som luktar candy corn, och så skelettet då.
 
Och den här fantastiska plåtasken med Day of the Dead-motiv! Den är stor som min hand, och innehåller en kaka, och bilden visar inte alls hur fantastisk den är!
 
Skelettet hängdes upp på en gång, det är kanske dags att börja halloween-pynta, det är inte så länge kvar nu. Faktum är, att Dollar Store har halloweenpynt och julpynt uppe samtidigt nu, jag köpte faktiskt ett julpynt, ett rejält stort ett...
 

Kommentarer:

1 Nathalie Isaksson:

Åh så fina saker! Vilken kul grej m att skicka paket till okänd mottagare :)

Svar: det är hur roligt som helst! jag började med det för sådär 10 år sedan, dom första hemliga bytena jag gjorde involverade garn och stickning. sedan gick jag över till allmänna byten, vad man var intresserad av, även om mottagaren/sändaren kommunicerade med varann och alltså inte var hemliga. 2008 började jag byta mail art, och det är där jag är med på hemliga byten igen. mottagaren är inte helt okänd, dvs inte en total främling, iom att vi inte är så fruktansvärt många som hänger på det forumet, men det är nog för att det ska bli en överraskning ^_^ jag rekommenderar det iaf varmt, om du skulle få chansen nån gång :)
Miss Kitten Heart

Kommentera här: