DIY - tebricka

Jag har länge sparat på mig fina tepåsar, i tanke att jag skulle göra nånting av dom - sorter som Pukka tex har jättefina förpackningar, så det är synd att inte utnyttja det. I en tidning en gång (det kan ha varit Expressens bilaga Handarbete & Pyssel), så hade dom pimpat en bricka med tepåsar, och eftersom det var snyggt, så lade jag det på minnet. Spola framåt tiden ett år eller så:
 
Med hjälp av tapetklister, så limmade jag påsarnas framsidor på brickans botten. Jag har inget lack hemma, annars hade jag penslat på ett lager med sånt också, för hållbarhetens skull.
 
Brickan och fötterna hittade jag i hobbybutiker, jag har letat efter en bricka på loppis, men har inte hittat något som föll mig i smaken. Annars är det förstås ett jättebra sätt att pimpa en gammal bricka. Träet betsade jag innan jag limmade på tepåsarna, teakfärg passar bättre hemma hos mig än ljust trä.
 
Och så fixade jag om på köksbordet med min nya bricka. Allting på brickan är loppisfynd, till och med aloe veran i den större krukan, duken är också gammal, men en present. Fina pudelduken! Den vita brickan är från Jotex, den är fin, men lite liten.
 

Kommentera här: