vinterkylig torsdag

Igår kväll lagrade jag på ett av mina allra bästa köp - mitt årstidstäcke från Ikea. Det består av ett tunnare täcke och ett tjockare täcke, och dom kan fästas ihop till ett jättetjockt täcke - precis vad jag behövde! Varför hålla på att bråka med en filt som ändå bara glider av när jag sover, när jag kan ha ett riktigt tjockt och varmt täcke som stannar på plats? Å, apropå sovattiraljer - jag köpte kuddar på Rusta, inte dom billigaste, dom kostade en hundring per styck, och dom var totalt inte värt pengarna. Om man inte vill ha kuddar som är platta som pannkakor, vill säga. Jag har kuddar som jag köpt på Ikea, dom kostade också runt hundringen, och dom är mycket bättre. Hoppa över Rusta när du behöver kuddar, alltså.
 
Idag är förresten också en sån där perfekt vinterdag, några minus, vindstilla, nån deci snö - och tyvärr snorhalt, jag gick omkull när jag var ute med Lily nyss. Man kan visst inte ha allt här i livet... Med hund och hus, så har jag upptäckt att tösnö är ingen höjdare, dels är den tung som bara den att skotta, dels fastnar den i Lilys päls. Bara dom här få minusgraderna gör stor skillnad till det bättre!
 
Imorgon kommer lillasyster Jessica med barn hit upp, dags för en uppröjning hemma alltså, ska jag visa upp huset, så ska jag visa upp det från sin finaste sida! Jag måste slå in hennes presenter också, hon fyller ju 40 på lördag! Att tillbringa 40-årsdagen med sina systrar måste vara betydligt bättre än att tillbringa den på husvisning av mormors och morfars hus, och sen att köra 35 mil hem... Inte min favoritfödelsedag...
 
Å, ska försöka få tummen ur och byta knoppar i köket, sådär ett halvår efter att jag började prata om det...

Kommentera här: