adventspynt

Nu när det är snyggt och fint hemma, så passade jag på och filmade kök och hall, dom börjar vara såpass klara att jag kan visa upp dom på min youtubekanal. Får se hur snart jag får upp dom, just nu blir det i alla fall inte. Jessica och hennes ungar var förbi här en sväng innan dom åkte hem till Nynäs, och dom gillade mitt hus - sånt blir jag glad av att höra! I och med att jag inrett helt och hållet enligt min personlighet och vad jag tycker om, så tar jag det nästan som kritik mot mig själv om folk kritiserar huset. Samma som med allt man skapar, som man lägger själ och hjärta i, det är svårt att ta emot kritik. Konstruktiv kritik, ok, men annars tror jag på att vara tyst om man inte har nåt snällt att säga. Så jag blev som sagt glad att höra att dom tyckte om huset, och att dom tyckte att det kändes som mig - det är en bra sorts beröm!
 
Jag har ju adventspyntat lite dom senaste dagarna, stjärnorna åkte upp för några dagar sen, i morse kom jag på att det behövdes en stjärna i målarrummet också, som tur var, så hade jag en kvar som jag inte hade hängt upp redan. Jag plockade också fram min nötknäppare (från Dollar Store) och mina tre vise män (från Indiska), dom har jag sett fram emot att få ställa fram!
 
Jag älskar dom här tre! Dom är riktigt stora, 30-35 cm höga, gjorda i återvunnen plåt, och supercharmiga!
 
Nötknäpparen är lika hög, och jag gillar att den är alldeles glittrig, så skulle uniformer designas i verkligheten också - med en massa glitter!
 

Kommentera här: