DIY - pimpad telåda

Sist jag var på Dollar Store, så köpte jag en telåda i trä. Jag tyckte om formen, även om jag inte tyckte om den shabby chic:a stilen, och priset var bra, 50 kr. Jag köpte den alltså i akt och mening att göra om den, men jag hade ingen aning om vad jag skulle göra med den - färg, papper, nånting skulle det bli i alla fall.
 
 
Så såg den alltså ut. Bra stomme i bra material, inte alls svårt att fixa till, alltså. Det jag började med, var att måla över bokstäverna med vit färg, för jag ville inte att dom skulle lysa igenom. Sedan gick jag igenom mitt förråd med silkespapper, jag börjar ju ha en del nu, det mesta inköpt på TGR.
 
Jag beslutade mig för det här, svarta ekollon på vit botten. Svart och vitt är inte riktigt min grej, jag tycker att det är snyggt, men jag har svårt att få det att funka hemma hos mig. Men å andra sidan, så tycker jag om skogsmotiv, fåglar, ekorrar, rådjur, svampar, och ekollon.
 
 
 
Mina Pukka-teer fick inte plats, dom påsarna var för stora, men jag hade lite udda påsar liggande i en burk, dom passar perfekt. Nu kommer jag att komma ihåg att dricka dom också!
 
Blev jag nöjd, då? Både och, som sagt svart/vitt förekommer sällan här hemma, men jag tycker ju att det är snyggt, och jag skulle vilja föra in mer av det. Och själva telådan, om man bortser från var den passar eller inte passar, den blev ju himla söt. Det svarta, lite spretiga mönstret på det vita gjorde att den ser rätt stram och enkel ut, samtidigt som ekollonen gör att den är himla söt. Den får stå framme på tehyllan ett tag, så får jag se hur jag känner för den om ett tag. Ofta vänjer jag mig vid sånt som jag var tveksam inför i början, och ofta blir såna saker sedan favoriter.
 
 

Kommentera här: