rensar i röran

Jag har snyggat upp i bokhyllorna i målarrummet, där är det lite svårare, för jag vill ha kvar allting jag har i dom. Så i stället för att sortera bort saker, så har jag försökt att samla ihop dom i lådor och sånt. Lite prydligare blev det i alla fall... Särskilt som jag fick två lådor till när jag flyttade över min tarotkortlekssamling till mina tomma glossyboxar, och två plåtlådor blev lediga när jag gjorde om sminkförvaringen.
 
En annan slags sortering gjorde jag igår, målet med det här är ju inte bara att få mitt hem överskådligare och mindre rörigt, utan att försöka få nåt slags grepp på mina shoppingvanor. Jag sade upp ett gäng prenumerationer, Damernas Värld, Miriale (underkläder, alltså), Glossybox (jag har mer än nog med smink och hudvård) och Art Snacks (som jag inte blev helt nöjd med när jag fick första paketet förra månaden), och med det så sparar jag över 400 kr i månaden. Bra lön för tio minuters jobb!
 
Den här boken hade jag för många år sedan, men gav bort den. För ett tag sedan hittade jag den begagnad, och högg den snabbt som en kobra. Jag bortser från feng shui-delen, för det intresserar mig inte, men tankarna och funderingarna runt röra och stök, och hur det påverkar oss, är intressant. Jag håller på att läsa om den nu, och jag blir lika inspirerad att rensa i röran nu, som jag blev första gången jag läste den.
 
Naglarna fick komma med på ett hörn, för jag blev himla nöjd med nagellacket. Ljusrosa och koppar funkar bra ihop!
 

Kommentera här: