idag blir det konstiga saker...

I det här inlägget tar jag lite paus från hundar, och skriver om konstiga saker istället. Självklart är det fortsatt viktigt i mitt liv, liksom böcker, loppisbesök, och allt annat som jag tycker om. Jag har målat sex ATCs som ska skickas ut i världen, men dom får ni se på måndag. Idag blir det konstiga saker som jag hittat i brevlådan:
 
Jag är fortsatt nöjd med Glossybox (vilket påminner mig att jag har en video att redigera), men eftersom jag gillar målargrejer mer än sminkgrejer, så kunde jag inte låta bli att prenumerera på artsnacks när jag hittade det för några veckor sedan. Härom dagen kom mitt första paket - aquatowel's (våtservetter, alltså), en chamois (en duk att använda vid målning med pasteller), pastellkritor, en mjuk svart blyerts, en tuschpenna och ett tygmärke. Jag är inte helt övertygad om att jag har fått valuta för pengarna, men jag testar ett par paket till, så får jag se sen.
 
En uppsättning tarotkort till swappen jag håller i kom med posten idag. Tillsammans med korten, så kom den här fina "jag tänker på dig"-presenten. En fantastisk abstrakt målning, och torkade jasminblommor att göra te på. Jag har velat testa grönt te med jasmin, nu kan jag blanda i jasminblommor till dom gröna teer jag redan har, hur bra som helst! Tack snälla Cat, jag blev himla glad!
 
 

Kommentera här: