godmorgon torsdag!

När vädret är såhär fint, så är det en ren fröjd att gå på hundpromenad, även tidigt på morgonen. Fast idag blev det inte så tidigt, jag fick sovmorgon till sådär halv åtta, annars brukar jag vara den som vaknar tidigast, och Lily fortsätter att sova en stund till. Det går fortsatt bra att ha henne lös, hon kommer när jag ropar, och kommer ofta även om jag inte ropar. Det underlättar förstås att hon inte vill ha mig utom synhåll... Jag hoppas också att jag har hittat en lösning på kattbajsätandet, världens simplaste lösning dessutom - jag har helt enkelt vänt på lådorna, så öppningarna är inåt väggen. Hoppas att det blir för bökigt att komma åt för henne nu!
 
Helt andra saker:
 
Jag köpte Lindahls laktosfria kvarg med hallonsmak igår. Två skedar fick jag i mig, sen gick det inte. Man ska inte kalla mat äcklig, men den var så nära äcklig man kan komma. Jag ska testa den i smoothies, då borde smaken försvinna. Jag rekommenderar den alltså inte.
 
Vad jag däremot rekommenderar, är att göra iste. Jag använde grönt te, lade några påsar i en kanna med kallt vatten, och lät den stå i kylen över dagen. Jag sötade inte, för jag tycker inte att det behövs, däremot är det gott med lite citron i. Supergott, superenkelt, kan drickas som det är, eller så kan man ha isteet i smoothies.
 
Igår ringde dom från optikern, jag har i flera månader betalat för mycket på mitt linsabonnemang, och har inte ens märkt det. 800 kr kommer jag att få tillbaka - inte illa alls! Föredrar helt klart såna samtal, mycket bättre än påminnelser!
 
Jag var också in på bokhandeln igår, för att se om det var något jag missat, det är ju en del trängsel på bokreans första dag, så det är lätt hänt. Det var det nu inte, däremot hittade jag en hög med böcker på bokhandelns antikvariat - ett par PG Wodehouse (som jag aldrig läst, så det är på tiden), och en hög med inbundna Sigge Stark-böcker. Sigge Stark har jag däremot läst, och rekommenderar varmt - chicklit från förra seklets första hälft, kan man väl kalla det. För
 
 

Kommentera här: